×

Archives

Categories

FORGOT YOUR DETAILS?

Dubai Vizesi, Bursa

Dubai Vize Başvuru Merkezi, Bursa

Dubai’ye seyahat edecek olan vatandaşlar eğer gri, siyah ya da yeşil pasaporta sahip değilse, bu durumda vize almak ile yükümlüdür. Birleşik Arap Emirlikleri ismi ile de anılan Dubai, sözü geçen bu 3 pasaporta sahip olan vatandaşların 90 gün boyunca ülkede vizesiz bulunmalarına izin verir. Ancak 90 günü aşacak seyahatlerin olması durumunda bu pasaport sahiplerinin de yine vize alarak ülkede kalmayı sürdürmeleri mümkün olur.

Türkiye’de Dubai vize başvurusu için yetkili kurum İstanbul’da bulunan Dubai Konsolosluğu’dur. Ancak Bursa’da ikamet eden ve İstanbul’da bulunamayacak olan vatandaşlar, Bursa’da bulunan ve konsolosluk tarafından resmi yetkiye sahip olan vize acenteleri ile de iletişime geçerek şahsi vize başvuru işlemlerini başlatabilirler. Bursa genelinde hizmet verme yetkisine sahip olan resmi vize acenteleri, vize başvuru sürecinde vatandaşların bütün evraklarının hazırlanmasında ve başvurunun yapılmasında vatandaşlar ile yakından ilgilenmektedir.

Bursa Dubai vize başvurusu işleminin ardından değerlendirme sürecinden çıkacak olan sonucu bekleyen vatandaşlar, yanıtın olumlu olması halinde, sahip olacakları vize ile Dubai’ye seyahatlerini gerçekleştirebilirler.

Dubai Vize Başvuru Merkezi Bursa Vize İşlemleri

Dubai ülkesine plan yaptığınız seyahat tarihlerini netleştirmek oldukça önemlidir. Türkiye’de yoğun konsolosluk saatleri ve resmi tatillerle çakışabilir. Seyahat planlarınızı başvuru tarihlerini netleştirmeniz yararınıza olur. Dubai ülkesine seyahat etmeyi planlanan tarihten en az bir ay önce evraklarınızı hazırlamanızı ve başvuruda bulunmanızı tavsiye ederiz. Verilen süreye konsolosluk izni ve yaşamayı planladığınız yoğunluk dahil değildir. Seyahate uygun bir vize için başvurun. Dubai vizesine başvurmadan seyahatinizin amacını net bir şekilde belirlemenizi öneririz. Dubai Devleti yabancı vatandaşlarını çeşitli vize türünde sınıflandırır. Bu nedenle her vize türü için farklı evraklar hazırlamanız gerekmektedir. Dubai ülkesinde ailenizden, akrabalarınızdan veya arkadaşlarınızdan davet aldıysanız, lütfen akraba ve ya arkadaş ziyareti vizesi için başvuruda bulununuz. Vize kategorisinde uygun belgeleri hız bir şekilde hazırlayınız. Dubai ülkesine turistik ziyareti için, turist vize belgesine başvurulması ve turist vizesi için gerekli evrakların hazırlanması gerekir. Dubai vize işlemleri için Bursa ilinde bulunan vize başvuru merkezi ile iletişime geçmenizi tavsiye ederiz.

Dubai Vize Başvuru Merkezi Bursa Vize Başvurusu

Dubai vize başvuru merkezi Bursa ilinde bulunur. Bursa ilinde ikamet eden kişiler, Dubai ülkesine gitmek istiyor ise bu durum karşısında vize başvuru merkezine ulaşım sağlamalıdır. Vize başvuru merkezinde Dubai ülkesine giriş sağlamak adına vize başvurusunda bulunmalıdır. Vize başvurusu için Dubai Ankara Büyükelçlik kurumundan kişi için Dubai vize randevusu talebi görülür. Dubai seyahati için vize randevu tarihi belli olduğu süre içerisinde bu durumun Bursa vize başvuru merkezinde çalışan personel dahilinde vize başvuru sahibi bilgilendirilir. Vize başvuru formunda yer alan listede yer alan belgeleri hazırlanmalıdır. Dubai ülkesine iş amaçlı ziyaret etmeyi planlıyorsanız eğer vize türü için gerekli belgeleri hazırlamanız gerekmektedir. Vize başvuru sahibi Dubai pasaport güncellemesini ülkeye giriş sağlamadan yenilemek zorundadır. Dubai vize başvuru merkezinden yararlandığınız için bu durum karşısında belirli ek ücret ödeme durumunuz olabilir. Vize ücretini ödediğiniz zaman bu ödeme dekontunu vize evraklarının içine yerleştirmeniz gerekir.

Dubai Vize Başvuru Merkezi Bursa Vize Randevusu

Dubai devletine gitmek için ilk önce yapılması gereken vize belgesine sahip olmaktır. Vize işlemleri için öncelikle Bursa ilinde bulunan vize başvuru merkezinde vize randevu işlemlerini yapabilirsiniz. Dubai vize işlemlerini gerçekleştime anında kişiden küçük miltarda ödemeler alınabilir. Dubai vize başvurusu için ne amaç ile gitmek istediğinize karar vermelisiniz. Duruma uyum sağlayan vize türünü seçmeniz en önemli konular arasında yer alır. Dubai Ankara Büyükelçilik’ten verilen vize randevu tarihi ile aynı zamanda vize işlemleri için gerekli evrak ve belgeler hazırlanmalıdır. Belgeleri hazırlama sürecinde Bursa ilinde bulunan vize başvuru merkezindeki personeller ile iletişime geçmeniz de fayda vardır. Bursa vize merkezindeki personel çalışanlar, vize başvuru işlemleri hakkında bilgiler verir. Sizler için sırası ile neler yapabileceğiniz hakkında ve nasıl yapacağınız konusunda vereceği bilgileri dikkatle dinlemenizi tavsiye ederiz. Dubai ülkesi adına yaptığınız vize başvuru sonucu kısa süre içerisinde Dubai Ankara Büyükelçilik makamı tarafından açıklanır

ÜST
Telefon Yol Tarifi WhatsApp