FORGOT YOUR DETAILS?

Yunanistan Vizesi, Çanakkale

Yunanistan Vize Başvuru Merkezi, Çanakkale

Yunanistan’a seyahatte bulunmak isteyen ve Çanakkale’de ikamet eden kişiler, seyahat amacına uygun olarak Yunanistan vizesi almalıdır. Yunanistan vizesi alacak olan kişiler, Yunanistan vizesi Çanakkale başvuruları hakkında araştırma yapmaktadır. Bu yazıda Yunanistan vizesi Çanakkale başvuruları hakkında bilgi verilmiştir.

Yunanistan vizesi Çanakkale başvurusunda bulunacak olan kişiler, Yunanistan vizesi Çanakkale başvuruları için öncelikle seyahat amacına uygun olan Yunanistan vize türünü belirlemelidir. Yunanistan vizesi Çanakkale başvuruları vize türüne göre farklı yerlere yapılabilmektedir. Yunanistan vize türüne göre vize başvuruları aşağıdaki yerlere yapabilir.

  • Kısa süreli Yunanistan Çanakkale Vize Başvurusu: 90 günü geçmeyen kısa süreli Yunanistan vize başvuruları, Yunanistan temsilcilikleri tarafından yetkilendirilmiş vize başvuru merkezlerine yapılabilir. Yetkilendirilmiş Yunanistan vize başvuru merkezi VFS Global şirketidir.
  • Uzun Süreli Yunanistan Çanakkale vize Başvurusu: Yunanistan’a yapılacak olan ve 90 günden fazla sürecek olan seyahatler için başvurular, Yunanistan temsilciliklerine yapılabilmektedir.

Yunanistan vizesi Çanakkale başvurusunda bulunacak olan kişiler, Yunanistan vize başvurusu yapacağı yerden randevu almalıdır. Randevu tarihine kadar Yunanistan vizesi Çanakkale başvurusu için gerekli olan evrakları hazırlamalı ve teslim etmelidir.

Yunanistan Çanakkale Vize Randevusu

Yunanistan’a seyahat edecek olan ve Çanakkale çevresinde ikamet eden kişiler, Yunanistan Çanakkale vize başvurusu için randevu almalıdır. Randevu alacak olan kişiler Yunanistan Çanakkale vize randevusunu nasıl ve nereden alacağını merak etmektedir. Bu yazıda Yunanistan Çanakkale vize başvurusu yapacak olan kişiler için Yunanistan Çanakkale vize randevusu hakkında bilgi verilmiştir.

Yunanistan vize başvuruları için randevular aşağıdaki gibi yapılabilmektedir.

  • Yunanistan kısa süreli vize başvurusu yapacak olan kişiler, Yunanistan vize başvurularını VFS Global isimli vize başvuru merkezi şirketine yapabilir. Yunanistan Çanakkale vize randevusu da bu şirketten alınabilir. Randevu almak isteyen kişiler VFS Global internet sitesine kayıt olarak randevu alabilirsiniz.
  • Uzun süreli Yunanistan vize başvurusu yapacak olan kişiler, Yunanistan vize randevularını Yunanistan temsilciliklerine yapabilir. Randevular başvurunun yapılacağı temsilcilik ile iletişime geçerek randevusunu alabilir.

Yunanistan Çanakkale vize başvurusu yapacak olan kişilerin Yunanistan Çanakkale vize randevu tarihini kaçırmaması gerekmektedir. Yunanistan vize başvuruların randevusuz olarak kabul edilmediğinden dolayı başvuru işleminiz yapılmayabilir. Bu durumda başvuru yapacak olan kişilerin yeniden randevu alması gerekebilir.

Yunanistan Çanakkale Vize Başvurusu

Yunanistan’a seyahat etmek isteyen kişiler ve Çanakkale’de ikamet eden kişiler, Yunanistan Çanakkale vize başvurusunun nasıl yapıldığını merak etmektedir. Bu yazıda Yunanistan Çanakkale vizesi başvurusu yapacak olan kişiler için Yunanistan Çanakkale vize başvurusu hakkında bilgi verilmiştir.

Yunanistan Çanakkale vize başvurusu yapacak olan kişiler, Yunanistan Çanakkale vize başvurularını aşağıdaki gibi yapabilmektedir.

  • Yunanistan Çanakkale vize başvurusu yapacak olan kişiler, seyahat amacına uygun olan Yunanistan vize türünü belirlemelidir.
  • Yunanistan vize türünü belirleyen kişiler, Yunanistan vize başvurusu için randevu almalıdır. Yunanistan kısa süreli vize başvurusunu Yunanistan vize başvuru merkezlerine ve Yunanistan uzun süreli vize başvurularını ise Yunanistan temsilciliğine yapabilir. Randevularda başvuru yapılacak olan yerden alınmalıdır.
  • Yunanistan Çanakkale vize başvurusu için randevu alan kişiler, Yunanistan vize randevusu tarihine kadar gerekli olan evrakları hazırlamalıdır.
  • Hazırlanan Yunanistan vize evrakları Yunanistan vize başvurusunun yapılacağı olan yere teslim edilmelidir.
  • Yunanistan Çanakkale vize başvurularını inceleme ve değerlendirme yetkisi Yunanistan temsilciliklerine aittir. Başvurular Yunanistan temsilcilikleri tarafından vize türüne göre ortalama 7 ile 30 gün arasında sonuçlanmaktadır.

Yunanistan Vizesi Çanakkale Başvuruları İçin Gerekli Evraklar

Yunanistan’a belirli bir nedenle seyahat edecek olan kişiler ve Çanakkale’de ikamet eden kişiler, Yunanistan vizesi Çanakkale vize başvuruları için bazı evrakları hazırlamalıdır. Yunanistan vizesi Çanakkale başvurusunda bulunacak olan kişiler, Yunanistan vizesi Çanakkale başvuruları için gerekli evrakları araştırmaktadır. Bu yazıda Yunanistan Çanakkale vize başvurusu yapacak olan kişilerin merak ettiği Yunanistan Çanakkale Başvuruları için gerekli evraklar listesi verilmiştir.

Yunanistan Çanakkale vize başvurusunda bulunacak olan kişilerin hazırlaması gereken evraklar vize türüne, Yunanistan vize başvurusu yapacak olan kişinin yaşına, eğitim durumuna ve mesleğine göre farklılık göstermektedir. Ancak her Yunanistan vizesi Çanakkale başvuruları için gerekli olan evraklar bulunmaktadır. Bu evraklar aşağıda verilmiştir.

  • Başvuru yapacak olan kişinin pasaportu
  • Yunanistan vize başvuru formu
  • Yunanistan vize talep dilekçesi
  • Başvuru yapacak olan kişinin kimlik fotokopisi,
  • Banka hesap dökümü,
  • Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği
  • Seyahat sağlık sigortası
  • Sağlık belgesi,
  • Adli sicil kaydı
  • Yunanistan gidiş dönüş rezervasyonları
  • Yunanistan konaklama rezervasyonları
  • Başvuru yapacak olan kişinin eğitim durumunu gösteren evraklar
  • Mesleki durumunu gösteren evraklar

Yunanistan vize başvurusu için istenen evraklar yukarıda verilmiştir. Ancak bazı durumlarda bu evraklar Yunanistan vize başvurusu için farklılık gösterebilmektedir. Bu evraklara ek olarak Yunanistan vizesi için ek belge talep edilebilir.

Yunanistan Vizenizi Çanakkale’den Almanızın Kolay Yolu

Yunanistan’a belirli bir nedenden dolayı seyahatte bulunacak olan kişiler ve Çanakkale çevresinde ikamet eden kişiler, Yunanistan vizesini Çanakkale’den almanın kolay yolunu araştırmaktadır. Bu yazıda Yunanistan vizenizi Çanakkale’den almanızın kolay yolu hakkında bilgi verilmiştir.

Yunanistan vizesini Çanakkale’den alacak olan kişiler, Yunanistan Çanakkale vize başvurusu için randevu almalı, gerekli olan evrakları hazırlamalı, Yunanistan’da konaklamak için rezervasyon yaptırmalı ve seyahat sağlık sigortası yaptırmalıdır. Bu aşamalar bazıları için zorlu ve karmaşık gelebilmektedir. Bu nedenle Yunanistan Çanakkale vize başvurusu için vize danışmanlık hizmeti almak istemektedir.

My Vize olarak Yunanistan vizesini Çanakkale’den alacak olan kişiler için danışmanlık hizmeti verilmektedir. Yunanistan vizesi için My Vize Ofislerinden destek almak isteyen kişiler, My Vize Ofisleri ile iletişime geçebilir.

Vize danışmanlık hizmeti alan kişilere aşağıdaki vize danışmanlık hizmetleri verilmektedir.

  • Başvuru için Seyahat Sağlık Sigortası yaptırılması,
  • Yunanistan Çanakkale vize başvurusu için uçak rezervasyonlarının yapılması,
  • Başvuru için otel rezervasyonlarının yaptırılması
  • Vize başvurusu için belge temini
  • Vize başvurusu için gerekli olan evraklarının hazırlanmasında destek
  • Yunanistan Çanakkale vize başvurusu için randevu alınması işlemlerinde destek olunmaktadır.
ÜST
Telefon Yol Tarifi WhatsApp