FORGOT YOUR DETAILS?

Yunanistan Vizesi, Antalya

Yunanistan Vize Başvuru Merkezi, Antalya

Yunanistan’a seyahat edecek olan kişiler seyahatlerini gerçekleştirebilmek için Yunanistan vizesi almalıdır. Yunanistan vizesi alacak olan ve Antalya’da ikamet eden kişiler Yunanistan vizesinin nasıl alınacağını merak etmektedir. Bu yazıda Yunanistan vizesi alacak olan kişiler için Yunanistan vizesi Antalya hakkında bilgi verilmiştir.

Yunanistan vizesi alacak olan kişiler ve Antalya’da ikamet eden kişiler, Yunanistan vize başvurularını Yunanistan’ın Antalya’da yetkilendirdiği vize başvuru merkezlerinden ya da Yunanistan’ın Antalya’dan sorumlu olan diplomatik temsilciliğine başvuruda bulunabilmektedir.

Yunanistan vizesi Antalya başvurusunda bulunacak olan kişiler başvurularını yerine getirebilmek için öncelikle Yunanistan vize türünü belirlemelidir. Yunanistan vize türünü belirleyen kişiler başvurularını geçekleştirebilmek için randevu almalıdır. Yunanistan vize randevu tarihine kadar Yunanistan vizesi için gerekli olan evraklar hazırlanmalıdır. Hazırlanan Yunanistan vizesi evrakları Yunanistan temsilciliğine randevu tarihinde teslim edilmelidir.

Yunanistan vizesi Antalya başvurusu yapacak olan kişiler, Yunanistan vize başvuruları için profesyonel destek alabilir. Yunanistan vize başvurusu için profesyonel destek alacak olan kişiler My Vizenin Antalya’dan sorumlu olan ofisine başvurabilir. Detaylı bilgi için My Vize Ofisleri ile iletişime geçebilirsiniz.

Yunanistan Antalya Vize Randevusu

Yunanistan’a seyahat edecek olan kişiler seyahatlerini gerçekleştirebilmek için vize almalıdır. Yunanistan vizesi alacak olan ve Antalya civarında ikamet eden kişiler Yunanistan Antalya vize randevusu almalıdır. Bu yazıda Yunanistan vizesi alacak olan kişiler için Yunanistan Antalya vize randevusu alacak olan kişiler için bilgi verilmiştir.

Yunanistan Antalya vize randevusu vize başvurusunu yapacağını yere göre farklılık göstermektedir. Yunanistan kısa süreli vize başvuruları Yunanistan’ın Antalya’da bulunan yetkilendirilmiş Yunanistan vize başvuru merkezlerine ya da Yunanistan’ın Antalya’dan sorumlu olan Yunanistan temsilciliğine yapılmalıdır. Yunanistan vize randevuları da başvuru yapılacak olan yerden alınmalıdır. Yunanistan’ın Antalya’da yetkilendirdiği vize başvuru merkezi VFS Global isimli şirkettir. Kısa süreli randevular bu vize başvuru merkezinin internet sitesi üzerinden alınmalıdır.

Yunanistan Antalya vize randevusu olmadan Yunanistan vize başvuruları kabul edilmemektedir. Ayrıca Yunanistan vize randevusunu kaçıran kişilerin de vize işlemleri yapılmayabilir. Yunanistan Antalya vize başvurusu yapacak olan kişilerin randevu tarihini kaçırması durumunda yeniden randevu alması gerekmektedir. Bu durumda başvuru sahibinin seyahat planının aksaması anlamına gelmektedir.

Yunanistan Antalya Vize Başvurusu

Antalya ve civarında ikamet eden ve Yunanistan’a seyahat edecek olan kişiler, seyahat amacına uygun olan Yunanistan vizesini almalıdır. Yunanistan seyahat amacına uygun Yunanistan vizesi alacak olan kişiler Yunanistan Antalya vize başvurusu gerçekleştirmelidir. Yunanistan Antalya vize başvurusu yapacak olan kişiler başvurularını nasıl yapacağını merak etmektedir. Bu yazıda Yunanistan Antalya vize başvurusu hakkında bilgi verilmiştir.

  • Yunanistan Antalya vize başvurusu yapacak olan kişiler öncelikle Yunanistan seyahat amacına uygun olan Yunanistan vizesini belirlemelidir.
  • Yunanistan kısa süreli vize başvuruları yani 90 günü geçmeyen seyahatler için başvurular Yunanistan vize başvuru merkezlerine, uzun süreli yani 90 günü geçen seyahatler için Yunanistan vize başvuruları Yunanistan temsilciliklerine yapılmalıdır.
  • Yunanistan Antalya vize başvurusu için Yunanistan temsilciliğinden randevu alınmalıdır.
  • Yunanistan vize başvurusu randevu tarihine kadar gerekli olan Yunanistan vize evraklarını eksiksiz olarak hazırlamalıdır.
  • Hazırlanan Yunanistan vize evrakları randevu tarihinde yetkililere teslim edilmelidir. Başvuru için randevu tarihinde biyometrik parmak izi verisi verilmeli ve vize ücreti ödenmelidir.
  • Yunanistan vize başvuruları vize türüne göre 1 hafta ile 4 hafta arasında sonuçlanmaktadır.

Yunanistan Vizesi Antalya Başvuruları İçin Gerekli Evraklar

Yunanistan’a seyahat edecek olan kişiler Yunanistan seyahatlerini gerçekleştirebilmek için vize almalıdır. Yunanistan vizesi alacak olan kişilerin yerine getirmesi gereken bazı işlemler bulunmaktadır. Bunlardan birisi de Yunanistan vizesi için gerekli evrakların hazırlanmasıdır. Yunanistan vizesi başvurusunu Antalya üzerinden yapmak isteyen kişiler Yunanistan vizesi Antalya başvurularını için gerekli evrakları merak etmektedir. Bu yazıda Yunanistan vizesi Antalya Başvuruları için gerekli evraklar listesi verilmiştir.

Yunanistan vizesi alacak olan kişilerin hazırlaması gereken evraklar vize türüne göre farklılık göstermektedir. Ayrıca evraklar başvuru sahibinin yaşına, mesleğine ve eğitim durumuna göre farklılık göstermektedir. Ancak her başvuru sahibinden istenen evraklar bulunmaktadır. Bu evrakların listesi aşağıda verilmiştir.

  • 10 yıl içerisinde çıkarılmış güncel pasaport,
  • Yunanistan vize başvuru formu,
  • Yunanistan vize talep dilekçesi,
  • Banka hesap dökümü,
  • Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği
  • Adli sicil kaydı,
  • Seyahat sağlık sigortası
  • Ulaşım rezervasyonları
  • Konaklama rezervasyonları
  • Başvuru sahibinin eğitim durumunu gösteren evraklar
  • Başvuru sahibinin mesleki durumunu gösteren evraklar
  • Başvuru için davetiye gerekiyor ise davetiye

Yunanistan vize başvurusu incelenirken yukarıdaki evraklara ek evrak talep edebilir.

Yunanistan Vizenizi Antalya’dan Almanızın Kolay Yolu

Yunanistan’a seyahat edecek olan kişiler Yunanistan’a seyahat edebilmek için seyahat amacına uygun olan Yunanistan vizesi almalıdır. Yunanistan vizesi alacak olan ve Antalya civarında ikamet eden kişiler, Yunanistan vizesi almanın kolay yolunu aramaktadır. Bu yazıda Yunanistan vizenizi Antalya’dan almanızın kolay yolu hakkında bilgi verilmiştir.

Yunanistan Antalya vize başvuruları Yunanistan’ın Antalya vize başvuru merkezlerine ve Yunanistan Antalya temsilciliklerine başvuruda bulunmalıdır. Kısa süreli başvurular Yunanistan vize başvuru merkezlerine yapılmalıdır. Uzun süreli başvurular ise Yunanistan temsilciliklerine yapılmalıdır.

Seyahat amacına uygun Yunanistan vizesi alacak olan kişiler, vize danışmanlık şirketlerinden destek alabilir. My Vize olarak Yunanistan vizesi alacak olan kişilere destek sağlamaktayız. Yunanistan vizesini Antalya’dan alacak olan kişiler My Vize’nin Antalya’dan sorumlu Ofisini ziyaret ederek destek alabilirsiniz.

Yunanistan Antalya vize başvurusunun her aşamasında başvuru sahibine destek sağlanmaktadır. Vize başvuru formunun doldurulması, vize evraklarının hazırlanması, Yunanistan rezervasyonlarının yapılması konusunda destek sağlanmaktadır. Yunanistan vize başvurusu yapacak olan kişiler için Seyahat Sağlık Sigortası yapılması, otel ve uçak rezervasyonları ve belge temini gibi işlemler yapılmaktadır.

 

ÜST
Telefon Yol Tarifi WhatsApp